Anti-bijt en scheurvast textiel op de Gehandicaptenzorg Fair

Anti-bijt en scheurvast textiel op de Gehandicaptenzorg Fair

Op 1 november 2022 is het zover. De GehandicaptenZorg Fair wordt georganiseerd in De Basiliek te Veenendaal. Dit is hét kennisevenement voor zorgverleners binnen de Gehandicaptenzorg. Er staan allerlei workshops en activiteiten over allerlei verschillende thema’s binnen de zorg op de planning. Je kunt ook rondlopen op de beursvloer.

Ontmoet ons team

Ook het team van Tetcon is aanwezig op de GehandicaptenZorg Fair. Op onze stand kun je kennis maken met allerlei hulpmiddelen die gebruikt worden door jouw collega’s uit de gehandicaptenzorg, bijvoorbeeld:

  • BitePRO® anti-bijt kleding

Ben je ooit gebeten, gekrabd of geknepen door een cliënt? Ook al gebeurt het onbewust, is het niet zo dat je dit zo maar voor lief moet nemen. Je hebt namelijk recht om beschermd te worden. BitePRO® is een bijtbestendige kledinglijn die jou kan helpen om je zelfvertrouwen bij complexe gedrag te vertonen.

  • Anti-scheur textiel

Sommige cliënten vertonen scheurgedrag. In dat geval zijn dekens, kussens en kleding met een hoge scheursterkte een mooie uitkomst voor cliënten. Op onze stand ga je een compleet nieuwe lijn van anti-scheur textiel ontdekken. Ook kun je de RoccoShield separeermatrassen zien én als klap op de vuurpijl: een scheurvast én verzwaringsdeken in één.

Kom eens langs

Interesse in deze hulpmiddelen? Of benieuwd naar de kwaliteiten? Op 1 november is je kans om alles te leren over anti-bijt en anti-scheur materialen.

Bestel je ticket voor het evenement

Tickets zijn te bestellen via deze link.

--

Gehandicaptenzorg Fair, een groot succes

Op onze stand op de Gehandicaptenzorg Fair 2022 hadden bezoekers de mogelijkheid om alle anti-scheur materialen en BitePRO® kleding te ontdekken:

antibijt kleding beurs gehandicaptenzorg fair

Op 30 november kun je BitePRO® en Tetcon's scheurvaste textiel ontdekken op het EMB+ Congres in De Reehorst, Ede.