Over Tetcon

Tetcon staat voor Technische Textiel Concepten. We ontwerpen, ontwikkelen en verkopen talloze textiel concepten die jou op talloze wijzen kunnen helpen. Denk hierbij aan:

  • Fysieke belasting verminderen
  • Kosten besparen
  • Trainingsuren verminderen
  • Onnodig letsel voorkomen
  • Et cetera

De lijst gaat nog wel even door. Je vraagt je nu misschien wel af, maar wat voor producten zijn dat dan precies? Nou, dat gaat van evacuatie hulpmiddelen tot anti-scheur textiel Van onrustdekens tot glijzeilen en van glijmatrassen tot reddingsdoeken. Je ziet het al, onze concepten worden breed ingezet. Waarom? Omdat we dol zijn op de functionaliteit van technische textiel. Wat begint met een heel klein vezeltje, bouwen we uit tot hulpmiddelen en producten met fantastische toepassingen. Toepassingen die het verschil voor jou kunnen maken.

We staan al jaren met de “poten in de klei” op het gebied van textiel en die passie willen we delen met zoveel mogelijk mensen, ook met jou dus. 

Nu is het tijd voor BitePRO®

In de zomer van 2021 gingen we een samenwerking aan met de Britse firma PPSS die BitePro® hebben ontwikkeld. Wij willen dat jij toegang krijgt tot de bescherming die je verdient in je dagelijkse werkomgeving.

BitePro® is in België & Nederland nu exclusief verkrijgbaar via Tetcon BV.

Bellen? Mailen? Koffie?

Onze klantenservice staat klaar om jou te helpen. Je kunt ons contacteren via de onderstaande gegevens:

Email: info (at) tetcon-ge.com
Bellen: 040 298 99 55
Op bezoek: Ruysdaelbaan 3G, 5642JJ Eindhoven