Cut Tex Pro®, ijzersterke stof tegen bijten, scheuren en snijden

Bescherm jezelf met Cut Tex Pro®.

Cut Tex Pro is een wereldwijd bekende snij-, scheur- en slijtvaste stof. Deze stof is verwerkt in de BitePro® kledinglijn en is daardoor de optimale bescherming als jij te maken krijgt met personen die complex gedrag vertonen. 

 

Intensief onderzoek

Na meer dan 10 jaar onderzoek, testen en ontwikkelen wat ondersteund werd door een team met 100 jaar collectieve ervaring in de Britse strijdkrachten, speciale forces en veiligheidsdiensten zag Cut Tex Pro het licht. Het resultaat is een ongekende snijwerende en gigantisch sterke stof die internationaal erkend wordt door veiligheidsprofessionals.

De Cut Tex Pro missie? Jou bescherming bieden als je het risico loopt om aangevallen te worden met een mes én de kans op letsel te verkleinen op het werk door je uit te rusten met beschermende kleding. 

BitePro® bijtbestendige kleding


Bescherming wanneer het nodig is

Dankzij de kracht van Cut Tex Pro kun je dit nu terug vinden in verschillende Persoonlijke Beschermingsmiddelen zoals de BitePro® kledinglijn.

Als jij werkt als verpleegkundige, verzorger, leraar of je bent ouder van personen die complex gedrag vertonen, verdien je bescherming bij het vervullen van je zorgtaken. Daarom heb je nu toegang tot armbeschermers en andere beschermende kleding. Kleding die je niet alleen beschermd maar die je ook kunnen helpen om waar mogelijk geen uitdagend gedrag uit te lokken.

Bestel BitePro® bij Tetcon

Of je nu op zoek bent naar bijtbestendige armbeschermers, bovenkleding of onderkleding, je bestelt de BitePro® kleding eenvoudig en snel via Tetcon BV uit Eindhoven.